Skip to main content

Kjemiprepp


OsloMetX

Kjemiprepp

Kjemiprepp kan være nyttig for mange, men det er spesielt utviklet for studenter som skal starte på bioingeniør, på farmasi og bioteknologi og kjemiingeniør ved OsloMet. Alle disse tre studiene har et emne i grunnleggende kjemi i første semester. Dette emnet forutsetter kjemikunnskaper fra ungdomsskolen og fra første året på videregående.

Arbeidsmengde

Studenter som ikke har tatt kjemi 1 / kjemi 2 på videregående skole, bør sette av minst 20 timer til å arbeide med Kjemiprepp. De som har tatt kjemi 1/ kjemi 2 anbefales å bruke et par timer for repitisjonens skyld.

Ansvarlig redaktør

profilbilde av Kirsten

Kirsten Aarset

Førsteamanuensis i kjemi ved Program for bioteknologi og kjemi. Kirsten og hennes kollega Morten har laget undervisningsmaterialet du finner her. Kirsten både forsker på og underviser i kjemifag ved OsloMet.

Medforfatter

profilbilde av Morten

Morten Bjørgen

Morten er Professor i kjemi og jobber ved bioingeniørutdanningen på OsloMet. Han har sammen med Kirsten, laget undervisningsmaterialet du finner her i Kjemiprepp.

Medieredaktør

Course Staff Image #1

Gabi Hurlen

Gabi har en mastergrad i medievitenskap og jobber som seniorrådgiver i OsloMetX. Den stillingstittelen synes hun er intetsigende. Hun kaller seg heller videoprodusent, kurssnekrer og kursholder.

Produsent

Course Staff Image #1

Aslak Ormestad

Aslak har en mastergrad i digitalt læringsdesign og jobber som senioringeniør i Medieseksjonen ved OsloMet.

Lisens

Dette læreverket er utgitt på Creative Commons Navngivelse-IkkeKommersiell-DelePåSammeVilkår (CC BY-NC-SA 3.0). Det innebærer at du kan:

  • dele, kopiere, og distribuere og læreverket uavhengig av format
  • bearbeide/endre materialet

... så lenge du:

  • krediterer utgiver og opphavsmann, oppgir en lenke til lisensen og oppgir eventuelle revisjoner
  • ikke benytter materialet til kommersielle formål
  • videredistribuerer under samme lisens som originalen

Ved OsloMetX jobber vi med å utforme alle våre læreverk etter gjeldene retningslinjer for Universell Utforming, WCAG 2.1. Revisjonsarbeid pågår løpende gjennom semesteret. Det kan forekomme mangler, men disse er under utbedring. For spørsmål om universell utforming, ta kontakt med oslometx@oslomet.no.

hv tkd farmasi kjemi forkurs intro introduksjon prepp innføringskurs bioingeniør bioteknologi kjemiingeniør

Enroll